torsdag 24 juli 2014

Ett blogginlägg om prylar av och med linne


Vad har hon för sig då? Dels har hon lyckats konvertera pojkvännen till att sätta sig med vävsöm/german brick stitch. "Shit vad primtal!?" Utbrast han en dag över axeln på mig och ville genast testa. Baby needs a new påsväska, var mitt svar och så beställde vi lite silke och en ram till honom.

Dessutom så har jag sytt lite nyttogrejer åt mig själv. En särk blev det till sist av en gammal loppisgardin, och ett helt gäng mindre handdukar i linnespill har det blivit av rena farten.

Som om inte detta vore nog har jag även knåpat ihop en Martebosäck/fässing till en klapplek för att fira 2000 medlemmar i gruppen "Vi som syr medeltidskläder" på facebook. Den var ju stört snabb att göra och ungefär lika praktisk så nu börjar jakten på ännu en bit shysst linne att göra en till mig själv av också. Ett seperat inlägg om detta dyker upp så småningom!

Ingen medeltidsvecka för mig i år, men jag försöker se positivt framåt inför 2015, och detta innebär även att jag hinner fortsätta uppdatera garderoben tills dess. Till er som åker: ha det bäst!

Kramåhej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar